Ofte stillede spørgsmål

Hvad er glamping?


Ordet glamping er sammensat af de to ord camping og glamourøs.
Hos os bor du i et telt, men med senge og dyner og anden komfort som er et hus værdigt.
Er der elektricitet?


Ja, der er et lille batteri der giver lys i lamperne og samt muligheden for at oplade mobilen. Men der er ingen Wifi. På den anden side kan vi godt anbefale, at du afbryder forbindelsen til det digitale, og i stedet nyder freden, naturen og hinandens selskab.
Er der toilet?


For skovteltet er der et smukt eco-toilet i skoven, små 20 m fra teltet. Det er et lugtfrit og rent kompost toilet. For Engteltet er der et helt nyrenoveret toilethus cirka 100 m fra teltet. Der er to toiletter som begge er lugtfrie og rene komposttoiletter.
Hvordan laver vi mad?


Der er et dejligt udekøkken lige ved siden af ​​teltet. Her er der køkken service og udstyr til at lave mad over en brændevarmet plade, og en brændevarmet grill. Medbring derfor alle øens lækre ingredienser til et fantastisk festmåltid. Husk at du kan bestille en kurv med sæsonens mest friske og sprøde grøntsager direkte fra vores egen køkkenhave. Book, når du booker dit ophold.
Hvad med brænde?


Der er brænde på glampingsitet, både til madlavning og til de hyggelige bål. Du må ikke samle brænde og pinde i skoven omkring dig, da vi har det samlede overblik over, hvor træ bedst fjernes i skoven, så dets vilde natur bevares bedst muligt.
Er der vand?


Der er vand ja. Som en del af udekøkkenet, der ligger lige ved siden af ​​teltet, er der en vask og vand. For Skovteltet: Ved den lille bad-og toilethytte små 20 m fra teltet er der også vand. For Engteltet: Ved det lille bad og toilethus små 100 m fra teltet er der også vand.
Hvad skal medbringes?


Vores glampingsite ligger i skoven, og alle faciliteter er ude i naturen. Brug derfor tøj, der kan blive snavset. Afhængigt af den lokale vejrudsigt (tjek det her), kan varmt tøj også være rigtig godt. Selv om dagene er varme, kan aftenen ved ilden muligvis kræve en ekstra sweater. Hvis vejrudsigten har været våd i tiden op til dit ophold hos os, kan gummistøvler også være en god ide - igen, det hele er ude i naturen, så der er ingen asfalt under fødderne.
Hvad skal ikke medbringes?


Medbring ikke sengetøj og lagner, dyner og puder. Håndklæder er også i teltet. Og alt der skal bruges til madlavning og opvask. Da alt det anvendte vand skal returneres til naturen, er det vigtigt, at vi holder det rent. Du bør derfor i k k e medbringe sæbe og shampoo, det vil også være tilgængelig.
Er det muligt med ekstra opredning?


Ja, det kan reddes op med 2 ekstra enkeltsenge i teltet. Ekstra opredning: Skovteltet DKK 500 pr. ekstra seng. Engteltet DKK 400 pr. ekstra seng. Børn 0-3 år er gratis. Skovteltet står på en platform, der er bygget på en skråning i skoven, så afhængigt af hvilket barn du har, er det måske ikke det nemmeste at have helt små børn i det telt. Så er Engteltet derimod helt perfekt.
Kan vi tage vores hund med?


Desværre ikke. På grund af skoven, hvor glampingteltet ligger, såvel som hverdagen og dyrene på gården, er det ikke muligt at medbringe hunde. I skal nyde hinandens selskab og i stedet lytte til fuglenes fløjten.
Dårligt vejr?


Der er ikke noget dårligt vejr, kun dårlig påklædning.... og så alligevel. Vi har en vejrpolitik. Men uanset vejrudsigten er det altid godt at have varmt tøj med, når du rejser i naturen.
Hvad tid er tjek in/tjek ud?


Ankomst kan ske fra kl 15:00, medmindre andet er aftalt. Afgang er senest kl. 12:00.
Er der nogle ordensregler?


Ja, vi vil gerne have, at du følger nogle generelle ordrensregler for stedet, så både naturen, dig og vi får den bedst mulige oplevelse. - Der må ikke efterlades noget affald - alt affald skal være i de arrangerede affaldsspand på stedet. - Glamping med os er afslappet, stille og roligt, høje fester bør derfor ikke finde sted på vores side.