top of page

Middag i Marken

Et eventyr – en oplevelse

Middag i Marken er en fejring af det som hver dag bringer os sammen. Måltidet.

Måltidet skaber forbindelse mellem mennesker kontinuerligt både året og verden rundt. Det fortæller en historie, både om kultur og natur, om de mennesker der står bag råvarerne, dem som tilbereder måltiden, og de som nyder maden.

I stedet for at bringe måltidets ingredienserne til en restaurant, bringer vi restauranten til råvarerne.

 

Vores middag er et storslået alternativ til den normale middagsoplevelse. Her samles vi om ét langt bord, for at bringe nærvær og samvær i spil, sammen med forbindelsen til smag og til jorden, naturen og hvor vores mad kommer fra.

2022_08_27-41_edited.jpg
2022_08_27-77_edited.jpg

Ét langt bord, midt på marken

Vores restaurant uden vægge dækker op på marken til en 3-retters menu.

Nogle råvarer kommer direkte fra vores egne rækker, de resterende kommer fra andre småproducenter på Bornholm. Vi ønsker at skabe smagen og vitaliteten af det helt lokale.

 

Der tilbydes en rundvisning på gården inden middagen, og der vil undervejs være fortællinger om og fra udvalgte producenter til måltidet.
 

Lokal produceret drikkemenu er inkluderet i din oplevelse, og du vælger med eller uden alkohol ved din bestilling.

Upcoming Events

  • Middag i marken
    Multiple Dates
    Sat, 29 Jul
    Gudhjem
    29 Jul, 16:30 – 21:00
    Gudhjem, Vassebækvej 3, 3760 Gudhjem, Danmark
    Vores restaurant uden vægge dækker op på marken til en 3-retters menu. Nogle råvarer kommer direkte fra vores egne rækker, de resterende kommer fra andre småproducenter på Bornholm. Vi ønsker at skabe smagen og vitaliteten af det helt lokale.
  • Middag i marken
    Multiple Dates
    Sat, 19 Aug
    Gudhjem
    19 Aug, 16:30 – 21:00
    Gudhjem, Vassebækvej 3, 3760 Gudhjem, Danmark
    Vores restaurant uden vægge dækker op på marken til en 3-retters menu. Nogle råvarer kommer direkte fra vores egne rækker, de resterende kommer fra andre småproducenter på Bornholm. Vi ønsker at skabe smagen og vitaliteten af det helt lokale.
bottom of page